Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Луизиана

Имот за продажба в Lousiana

Граничи с Тексас, Арканзас, Мисисипи, а на юг се измива от Мексиканския залив.

Луизиана е известна с няколко псевдонима: държавата пеликан (официална), държавата на байу, детето на Мисисипи, креолската държава, рая на спортиста, държавата на захарта и обувката. Източната граница е река Мисисипи, а Мексиканският залив е на юг. Гледната точка е 25-та в САЩ, тя нараства с 0,47% през първата половина на 2016 г., а прогнозите за растеж оценяват постоянен ръст от 1,8% до 2020 година.

Когато хората мислят за Луизиана, мисля за Ню Орлиънс, градът е по-голям и по-модерен от целия свят. Това е уникален и ексцентричен град с безпрецедентна топилна вана, със силни испански и френски влияния. Така че това е странно, но интересно място, където търсите имот за продажба в Lousiana.

Всяка година повече от един милион посетители се събират в "Crescent City", за да вземат участие в пищните празници, които водят до Mardi Gras (дебел вторник), държавно парти в осем луизиански енории.

Благодарение на това световноизвестно събитие, в допълнение към джаз фестивала в Ню Орлиънс и целогодишната любов и жива музика в историческия район, той е една от най-важните забележителности на САЩ.

Сградите в Ню Орлиънс са сред най-скъпите в Луизиана, далеч от сравними с най-скъпите имоти в САЩ.

Ню Орлиънс също е град на художниците. Ню Орлиънс има повече артисти, дизайнери и хора, работещи в медиите, отколкото 90% от общностите в Америка.

Все още днес не може да се говори за Луизиана с споменаването на Катрина за урагана, който през 2005 г. е убил над 1500 души в държавата, причинявайки над $ 108 милиарда щети на имущество на регионално ниво и разселени около два милиона души в Луизиана.

С 63% от исканията за загуба на собственост, дължащи се на Катрина, местните и държавни служители са се опитвали да възстановят квартали и градове с една къща в даден момент. Докато някои райони на Луизиана са силно засегнати и наводнени, особено Деветото отделение в Ню Орлиънс, други са били пощадени. Реконструкцията означава не само завръщането на туристите, но и населението на Луизиана и пазара на недвижими имоти. Държавата се превърна в едно от най-добрите места за продажба на имоти в Луизиана.

Батон Руж, столицата на държавата и вторият по големина град, не е претърпяла сериозни щети, но също е засегната от урагана. Много разселени хора от Ню Орлиънс и други крайбрежни общности са мигрирали в Батън Руж, на 80 мили северозападно от Ню Орлиънс, оказвайки натиск върху градските служби, училищата и правителството. В дните и седмиците непосредствено след Катрина, населението на Батън Руж повече от два пъти.

По този начин имотът за продажба в Луизиана е по-евтин.

Предвид субтропичния климат на държавата, малките градове на Луизиана, продавани от държавата, са страхотни места за пенсиониране. Някои от тези градове са Лейк Чарлз, пристанищен град с хазартна индустрия; щаб на Червената река и голям индустриален парк, пълен с технологични компании; и Монро, едно старо памучно пристанище на река Уачита, което роди Авиолинии Делта.

  •  
    Преместване в Ню Орлиънс: всичко, което трябва да знаете за Луизиана

    Америка по своя размер и необятност също представя множество различия между различните държави-членки, които я съставят. Независимо дали на север или на юг от американския континент мястото, където мечтаете да посетите и къде да закупите имот, ние в Realigro ще ви помогне да намерите най-подходящото ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 30695

За продажба Ферма, Луизиана, Lafayette, Opelousas, 419 N Court Street

2,431,019.24BGN
За продажба
Ферма

538.47 m²
Разположен на цял град блок в третия най-старият град в Луизиана, този имот напомня на посетителите на Тара, величествената плантация дома включени въ...
Cod. 9477

За продажба Тристаен, Луизиана, New Orleans, New Orleans, New Orleans

981,411.47BGN
За продажба
Тристаен

150 m²
Къса продажба!
UNAVAILABLE
Cod. 6558

За продажба Къмпинг, Луизиана, Baton Rouge, Baton Rouge, Baton Rouge

630,264.25BGN
За продажба
Къмпинг

1800 m²
дървена колиба близо до реката, доста площ, има две езера и дома по реката.
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB